Cursuri de limba franceza

Centrul Educational ALANGI organizeaza in  cursuri de limba franceza pentru copii si adolescenti.

Limba franceza este vorbita in intreaga lume de peste 260 de milioane de oameni fiind folosita pe cele cinci continente. Atat in tara noastra cat si in lume, limba franceza este studiata ca a doua limba straina, fiind peste 100 de milioane de vorbitori nativi de limba franceza. Astfel, invatarea limbii franceze reprezinta o oportunitate de a avea o viata profesionala de succes, o cultura generala mai bogata, o deschidere mai mare catre un viitor de succes, mai multe oportunitati de dezvoltare personala.

De ce sa alegeti cursurile de limba franceza pentru copii?
Iata doar cateva motive:
– este o limba de circulatie internationala cu o traditie importanta in invatamantul romanesc;
– este limba oficiala si de lucru pentru urmatoarele institutii : Uniunea Europeana, NATO, Crucea Rosie Internationala, ONU, UNESCO, Comitetul International Olimpic, etc.
– imbunatatirea sanselor de a obtine o slujba mai bine platita;
– invatarea unor noi moduri de a gandi, intelegerea traditiilor si culturii franceze;
– pregatirea pentru examenele DELF (diplome recunoscute international si permanente, eliberate de Ministerul Educatiei Nationale din Franta) in vederea sustinerii examenelor la Institutul Francez Bucuresti. Pentru pregatirea competentei lingvistice se va tine cont de CECRL (Cadrul Comun European de Referinta). DELF Nivelul A2 inseamna echivalarea cu nota 10 a examenului de limba pentru clasele bilingve si intensive pentru admiterea la liceu.

Durata curs 60 min
Frecventa curs – un curs/saptamana.
Tarif- 30 lei/sedinta